Philips Heartstart HS1 Elektroden voor volwassenen

Elektrodenset voor de Philips HS1 Heartstart AED. Deze elektroden zijn verpakt in een cassette. Plaatsen is zeer eenvoudig en kan je dus prima zelf doen.

€ 79,00
Inclusief belasting
Binnenkort weer leverbaar

Verwachte levering: begin april 2022
  Veilig betalen

Betalingen worden 100% beveiligd verwerkt

  Op werkdagen vóór 17:00 besteld

Volgende dag geleverd

 

Gratis retourneren

Philips Heartstart HS1 Elektroden voor volwassenen

Set met 2 elektroden, geschikt voor Philips HS1 Heartstart AED. De elektroden zijn verpakt in een speciale cassette, welke in zijn geheel in het apparaat geplaatst kan worden. 
Als de cassette eenmaal geplaats is, zijn de elektroden meteen aangesloten en is de AED inzetbaar. Tijdens een inzet, trek je aan het groene label en dan komen de elektroden vrij zodat ze meteen op het lichaam van de patiënt geplakt kunnen worden.

De cassette is iets anders vormgegeven dan voorheen. Het zijn de officiële Philips elektroden, in een nieuw vormgegeven cassette. Deze cassette past op de Philips HS1 Heartstart AED en op de Heartstart Home AED. (Voorheen de naam van de HS1) 

Deze elektroden zijn specifiek bedoeld voor gebruik van de AED tijdens een reanimatie aan volwassenen. Voor reanimatie aan kinderen zijn speciale elektroden te verkrijgen. 

De set heeft een houdbaarheid van ongeveer 2 jaar. AED elektroden zijn voorzien van een geleidende en zelfklevende gel-laag. Na verloop van tijd droogt deze gel uit en zal niet meer kleven, waardoor de elektroden geen goed contact maken met het lichaam van de patiënt. Hierdoor zal de AED geen correcte analyse kunnen maken, met alle mogelijke gevolgen van dien. 

Verstandig is, altijd een elektroden-set bij de AED te bewaren, waarvan de houdbaarheidsdatum nog niet is verstreken. Zo blijft je AED goed inzetbaar. 

 

 

Philips

Je bent misschien ook geïnteresseerd in