Defibtech Lifeline elektroden kinderen

Set vervangingselektroden voor gebruik van de Defibtech Lifeline AED bij kinderen jonger dan 8 jaar. Ca. 2 jaar houdbaar. Zorg voor een veilig inzetbare AED.

€ 114,45
Inclusief belasting
Op voorraad

Geleverd in 1 - 2 werkdagen
  Veilig betalen

Betalingen worden 100% beveiligd verwerkt

  Op werkdagen vóór 17:00 besteld

Volgende dag geleverd

 

Gratis retourneren

Defibtech Lifeline elektroden kinderen

Set met 2 elektroden, geschikt voor Defibtech Lifeline AED's, uitgezonderd de Lifeline View. Hiervoor zijn andere elektroden nodig.

Deze elektroden zijn specifiek bedoeld voor gebruik van de AED tijdens een reanimatie aan kinderen van jonger dan 8 jaar en/of lichter dan 25 kg. 

Door deze elektroden aan te sluiten op de AED, wordt het kinderprotocol in werking gesteld. Dit betekent dat de ondersteuning op basis van het kinderreanimatie protocol voortgezet wordt de eventuele schok(ken) hebben een lager volume ( 50 Joule) 

De set heeft een houdbaarheid van ongeveer 2 jaar. AED elektroden zijn voorzien van een geleidende en zelfklevende gel-laag. Na verloop van tijd droogt deze gel uit en zal niet meer kleven, waardoor de elektroden geen goed contact maken met het lichaam van de patiënt. Hierdoor zal de AED geen correcte analyse kunnen maken, met alle mogelijke gevolgen van dien. 

Verstandig is, altijd een set elektroden bij de AED te bewaren, waarvan de houdbaarheidsdatum nog niet is verstreken. ZO blijft je AED goed inzetbaar. 

De Defibtech elektroden hebben een vaste stekker, welke maar op 1 manier in de AED gestoken kan worden. Dus vervangen van de elektroden kan je heel gemakkelijk zelf. Natuurlijk zijn we altijd bereid om uitleg of ondersteuning te bieden.

 

 

Defibtech
6 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in