Defibtech Lifeline elektroden volwassenen

Elektroden voor de Defibtech Lifeline AED. Deze set heeft een houdbaarheid van ca. 2 jaar. Zorg altijd voor elektroden bij de AED. Zo blijft je AED inzetbaar.

€ 68,50
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad

Geleverd in 1 - 2 werkdagen
  Veilig betalen

Betalingen worden 100% beveiligd verwerkt

  Op werkdagen vóór 17:00 besteld

Volgende dag geleverd

 

Gratis retourneren

Defibtech Lifeline elektroden volwassenen

Set met 2 elektroden, geschikt voor Defibtech Lifeline AED's, uitgezonderd de Lifeline View. Hiervoor zijn andere elektroden nodig.

De set heeft een houdbaarheid van ongeveer 2 jaar. AED elektroden zijn voorzien van een geleidende en zelfklevende gel-laag. Na verloop van tijd droogt deze gel uit en zal niet meer kleven, waardoor de elektroden geen goed contact maken met het lichaam van de patiënt. Hierdoor zal de AED geen correcte analyse kunnen maken, met alle mogelijke gevolgen van dien. 

Verstandig is, altijd een elektrodenset bij de AED te bewaren, waarvan de houdbaarheidsdatum nog niet is verstreken. ZO blijft je AED goed inzetbaar. 

De Defibtech elektroden hebben een vaste stekker, welke maar op 1 manier in de AED gestoken kan worden. Dus vervangen van de elektroden kan je heel gemakkelijk zelf. Natuurlijk zijn we altijd bereid om uitleg of ondersteuning te bieden.

 

 

Defibtech
1 Item

Je bent misschien ook geïnteresseerd in