Bij steeds meer artikelen geldt: voor 23:59 besteld, volgende dag in huis

De meeste artikelen uit ons assortiment worden, binnen Nederland,  de volgende dag al geleverd, mits de bestelling op Zondag tot en met Donderdag vóór 23:59 bij ons binnen is.

Bestellingen die tussen vrijdagmiddag 17:00 en zondagavond 23:59 bij ons binnenkomen, worden op maandag geleverd.

Het kan echter gebeuren dat een artikel in een extern magazijn opgeslagen is. Zo kan het gebeuren dat een deel van de bestelling later, of zelfs met een andere vervoerder bezorgd wordt.

Voor alle bestellingen waar we aangeven: vóór 23:59 besteld morgen in huis, betekent dit helaas, uitgezonderd eilanden en bedrijfslocaties. Dit omdat de eilanden en bedrijfslocaties lastiger bereikbaar zijn voor namiddag en avondleveringen.

Wanneer een bestelling of een deel van een bestelling niet op tijd geleverd kan worden, zullen we altijd telefonisch of via E-mail contact met je opnemen.

Vanzelfsprekend ontvang je altijd een track en trace link, zodat je je bestelling zelf kan volgen.

Bestel je artikelen buiten de 23:59 volgende dag geleverd, waar toch enige haast bij is, neem dan even contact met ons op via het contactformulier of telefonisch ( 085 001 3239). We kunnen vaak iets regelen. Desnoods met eigen vervoer.

Fabex kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen van een te late levering. Uiteraard mag je de te late levering gratis retourneren. Bekijk voor retouren ons retourbeleid.

 

Verzendkosten bij Fabex:

Bij bestellingen met een waarde van € 150,00 of meer, betalen wij de verzendkosten.

Onder de € 150,00 zijn de verzendkosten:

Nederland:  € 6,95
België:        € 9,95

 

Leveringen naar België:

Leveringen naar België proberen we uiteraard ook binnen 24 uur te doen.

Helaas leert de ervaring dat een internationaal pakket regelmatig iets langer onderweg is. Wil je een pakket toch de volgende dag in België geleverd hebben, neem dan even contact met ons op. Dan kunnen we, in overleg, een spoedzending of koerier regelen.