De meeste artikelen uit ons assortiment worden, binnen Nederland,  de volgende dag al geleverd, mits de bestelling op werkdagen vóór 12:00 bij ons binnen is.

Om teleurstellingen te voorkomen, geven we toch een levertijd op van 1 – 2 werkdagen, hou ook daadwerkelijk rekening met deze termijn. Zo weet je zeker dat je op tijd je bestelling binnen hebt.

Het kan echter gebeuren dat een artikel in een extern magazijn opgeslagen is. Zo kan het gebeuren dat een deel van de bestelling met een andere vervoerder bezorgd wordt. Of dat er twee pakketten geleverd worden.

Als een bestelling niet op tijd geleverd kan worden, zullen we altijd telefonisch of via E-mail contact met je opnemen, zodat je weet waar je aan toe bent.

Vanzelfsprekend ontvang je een track en trace link, zodat je je bestelling zelf kan volgen.

 

Bestel je artikelen waar enige haast bij is, neem dan even contact met ons op via het contactformulier of telefonisch ( 085 001 3239 )

Fabex kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen van een te late levering. Uiteraard mag je de te late levering gratis retourneren. Bekijk voor retouren ons retourbeleid.

 

Verzendkosten bij Fabex:

Bij bestellingen met een waarde van € 150,00 of meer, worden er geen verzendkosten berekend.

Onder de € 150,00 zijn de verzendkosten:

Nederland:  € 6,95

Als artikelen in een brievenbuspakket passen, zijn de verzendkosten € 5,45
(Geautomatiseerd bepaald)

België:        € 9,95

Leveringen naar België:

Leveringen naar België proberen we uiteraard ook binnen 24 uur te doen.

Helaas leert de ervaring dat een internationaal pakket regelmatig iets langer onderweg is. Wil je een pakket toch de volgende dag in België geleverd hebben, neem dan even contact met ons op. Dan kunnen we, in overleg, een spoedzending of koerier regelen.