Natuurlijk begrijpen we dat het soms lastig is om vanaf een aantal afbeeldingen en wat tekst, een goede beslissing te maken. Dat je soms een bestelling doet die, eenmaal geleverd, tegenvalt kan gewoon gebeuren.

Daarom bieden we de mogelijkheid je bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden te annuleren. Na de aanmelding heb je dan nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.
je ontvangt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug.

Enkel de verzendkosten naar Fabex zijn voor jou. Raadpleeg voor de exacte verzendtarieven de website van uw vervoerder. Of neem contact met ons op.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@fabex,nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U neemt in alle gevallen van retourneren eenvoudig contact met ons op via het contact formulier, downloadt en verstuurt het herroepingsformulier of rechtstreeks via shop@fabex.nl en vervolgens maken we een afspraak over het retourneren. Uiteraard kunnen we eenmaal geopende of gebruikte artikelen niet retour nemen, artikelen behoren in ongeopende verpakking en met de juiste seals en/of labels te worden geretourneerd.

Download hier indien gewenst een formulier herroepingsrecht

Uitzonderingen retourneren

  1. Wanneer verzegelingen, labels of seals verwijderd zijn
  2. Wanneer goederen op maat, speciaal verzoek of gepersonaliseerd verzonden zijn
  3. Wanneer goederen duidelijk persoonlijk van aard zijn

Is retourzending en/of herroeping niet mogelijk


Hygiëne en gepersonaliseerde artikelen,

Helaas kunnen we artikelen welke voor u zijn gepersonaliseerd met een logo/tekst, hygiëne artikelen, zoals verbandmateriaal, of speciaal voor u geproduceerde artikelen niet retour nemen.
Bent u echter niet tevreden met uw artikel, neem dan zeker contact met ons op. We streven naar volle tevredenheid van onze klanten. Eventuele problemen lossen we daarom ook graag voor u