Philips Heartstart HS1 elektroden voor kinderen

Elektroden voor de Philips HS1 Heartstart AED. Speciaal voor gebruik tijdens een reanimatie aan een kind. Zorg altijd voor een set passende elektroden

€ 119,99
Inclusief belasting
Op voorraad

Geleverd in 1 - 2 werkdagen
  Veilig betalen

Betalingen worden 100% beveiligd verwerkt

  Op werkdagen vóór 17:00 besteld

Volgende dag geleverd

 

Gratis retourneren

Philips Heartstart HS1 elektroden voor kinderen

Cassette met 2 elektroden voor de Philips Heartstart HS1 AED. Deze elektroden zijn speciaal voor gebruik bij reanimatie aan kinderen jonger dan 8 jaar en/of lichter dan 25 kg.. 

De elektroden zijn verpakt in de standaard cassette. Wanneer je deze cassette in de AED plaatst, zijn de elektroden meteen, juist aangesloten. In een noodsituatie is het dan alleen nog een kwestie van het label "trekken" aan te trekken, en je hebt de elektroden klaar om meteen op het lichaam van de patiënt te plakken. 

Juist door dit cassette systeem is het zeer eenvoudig de elektroden te vervangen, wanneer de houdbaarheid verstreken is. DIt vervangen kan je dus prima zelf doen. Uiteraard zijn we altijd bereikbaar voor eventuele vragen of ondersteuning. 

Door deze elektroden aan te sluiten op de AED, wordt het kinderprotocol in werking gesteld. Dit betekent dat de ondersteuning op basis van het kinderreanimatie protocol voortgezet wordt de eventuele schok(ken) hebben een lager volume ( 50 Joule).

De set heeft een houdbaarheid van ongeveer 2 jaar. AED elektroden zijn voorzien van een geleidende en zelfklevende gel-laag. Na verloop van tijd droogt deze gel uit en zal niet meer kleven, waardoor de elektroden geen goed contact maken met het lichaam van de patiënt. Hierdoor zal de AED geen correcte analyse kunnen maken, met alle mogelijke gevolgen van dien. 

Verstandig is, altijd een set elektroden bij de AED te bewaren, waarvan de houdbaarheidsdatum nog niet is verstreken. ZO blijft je AED goed inzetbaar.

Philips
6 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in