AED kast voor buiten
AED kast voor buiten
AED kast voor buiten
AED kast voor buiten
AED kast voor buiten
AED kast voor buiten

AED kast voor buiten

Modern en opvallend vormgegeven AED kast. Hiermee hang je de AED buiten, beschermd tegen vorst of warmte. Zo is een defibrillator nóg sneller beschikbaar.

€ 591,69
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad

Geleverd in 2 - 3 werkdagen
  Veilig betalen

Betalingen worden 100% beveiligd verwerkt

  Op werkdagen vóór 17:00 besteld

Volgende dag geleverd

 

Gratis retourneren

AED kast voor buiten

Temperatuur- en weersinvloeden, beïnvloeden de werking van een AED. Deze defisign/Aiva AED-kast zorgt dat een AED veilig buiten geplaatst kan worden, terwijl de werking van de defibrillator niet minder wordt door vorst of warmte. 

De kast is voorzien van een verwarmingselement en ventilatiesysteem in de behuizing. De ventilatie is niet mechanisch en functioneert niet als koel element. We adviseren hierom, de kast te plaatsen op een schaduwrijke plaats. 

De behuizing is gemaakt van ABS kunststof. Dit is zeer hard en bestand tegen schokken. De doorzichtige klep is gemaakt van Polycarbonaat, wat zeer sterk is. Het materiaal wordt in de auto-industrie gebruikt voor o.a. koplampen.

Zodra de buitenkast wordt geopend, klinkt er een luid (105 Db(A) alarm. Hierdoor wordt de kans groter dat er meer hulpverleners opkomen, die dan kunnen assisteren bij de reanimatie. 

Het compartiment waar zich de AED bevind is voorzien van LED verlichting. Door een ingebouwde lichtsensor schakelt de nachtverlichting automatisch in. 

De kast moet aangesloten worden op een stroompunt. We adviseren om de kast te laten plaatsen door een installateur, om to voorkomen dat er problemen met de installatie of elektronica kunnen ontstaan.

Waarom zou je deze AED kast voor buiten kopen?

  • 2 jaar garantie
  • Laag energie verbruik: 55 mA - 2400 mA (afhankelijk van in- of uitgeschakeld verwarmingselement)
  • IP waarde IP54
  • Zeer luid alarm (105 Db(A)
  • Opvallend design
  • Automatische inschakelen verwarmingselement d.m.v. thermometer

De kast wordt geleverd zonder bekabeling en is niet voorzien van een slot. De bijbehorende transformator wordt wél meegeleverd.

 

Defisign
5 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in