VCA cursus Basis / Vol (1 dag)

VCA cursus (1 dag)

VCA cursus doen in Friesland? Bij Fabex heb je grote kans dat je in 1 x slaagt. We hebben een slagingspercentage van 98,4%.

€ 278,30
Inclusief belasting
Op voorraad

  Veilig betalen

Betalingen worden 100% beveiligd verwerkt

  Op werkdagen vóór 17:00 besteld

Volgende dag geleverd

 

Gratis retourneren

VCA diploma Basis / Vol (1 dag)

Haal je VCA certificaat in 1 dag. De cursus is gemengd, dit betekent dat er deelnemers meedoen voor basis VCA en Vol VCA.
onder leiding van een ervaren instructeur, ga je in 1 dag, aan de hand van een uitgebreide PowerPoint presentatie en stap voor stap uitleg, door de taaie kost van het VCA boek.

Over het algemeen, zo leert onze ervaring, is het voldoende om zelf het boek eerst eenmaal te lezen en dan de cursusdag te doorlopen. Het slagingspercentage van 98,4% procent geeft al aan dat bijna iedereen bij ons het VCA examen met goed gevolg aflegt. 

Een VCA certificaat is 10 jaar geldig, dus na deze 1 daagse cursus hoef je tien jaar lang niet meer naar een VCA cursus. 

De cursusprijs van €225,00(ex Btw) is een all-in prijs. Dit betekent, inclusief boek, lunch, koffie/thee, examen en certificaat. 

Onze VCA cursus wordt door heel Nederland georganiseerd. in het uitklapmenu, kan je een datum en locatie kiezen. Als je je in hebt geschreven via de website, ontvang je binnen 24 uur een mailtje met de bevestiging.

Mocht je vragen vooraf hebben, neem gerust contact met ons op. We kunnen de VCA cursus ook op je bedrijf verzorgen. Ook daarvoor kan je contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op voor de komende data voor VCA cursussen.

Fabex
25 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in