BHV cursus. In 1 dag je BHV certificaat

In één dag je Bhv certificaat halen? Het kan bij Fabex. Een ervaren instructeur leert je, in deze Bhv cursus, op een juiste manier te handelen in noodsituaties. 

€ 223,85
Inclusief belasting
Je kan nog meedoen

Binnen 24 uur ontvang je een mail met meer informatie.
  Veilig betalen

Betalingen worden 100% beveiligd verwerkt

  Op werkdagen vóór 17:00 besteld

Volgende dag geleverd

 

Gratis retourneren

BHV cursus. In 1 dag je BHV certificaat

Tijdens deze 1 dag durende BHV cursus leer je op een juiste manier hulp te verlenen bij calamiteiten. Dit betekent, dat je na deze dag weet hoe je moet reanimeren, een AED bedient, hoe een brandblusser werkt en hoe je handelt bij bewusteloze mensen. En uiteraard komt er nog veel meer aan bod. 

De meeste mensen geven aan dat ze zich zekerder voelen om daadwerkelijk iets te doen in een noodsituatie. Dit komt vooral omdat er veel geoefend wordt, onder begeleiding van een instructeur die het werk in de praktijk heeft toegepast. Onze instructeurs zijn allemaal werkzaam of werkzaam geweest in diverse takken van hulpverlening. Hierdoor heb je altijd iemand voor de groep die weet waar hij of zij over praat. Je leert hierdoor ook meer praktisch te handelen.

We organiseren De BHV cursus op diverse plaatsen in Nederland. Voor 2021 is de laatste cursus op 13 december in Drachten.

We komen ook met alle plezier bij je op de zaak een in-company training verzorgen, vaak is dit nog goedkoper ook. Neem voor in-company cursussen even contact met ons op. Dan kunnen we je daar één en ander over vertellen.

Een greep uit de onderwerpen op deze BHV cursus

  • Reanimatie en AED gebruik
  • Stabiele zijligging
  • Opheffen van een verslikking
  • Het blussen van een brand
  • Wanneer en hoe je moet ontruimen
  • Hoe je moet handelen bij het vermoeden van brand
  • En vele andere onderwerpen die je tijdens het werken als BHV'er tegen kan komen

 

Na afloop van de cursus krijg je een BHV certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je BHV'er bent en dus kan helpen in noodsituaties.

 

Fabex
5 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in