Cederroth - Snogg Soft Blue 3 x 450 cm

Cederroth - Snogg Soft Blue

Nieuw en innovatief Ehbo of Bhv. Dat kan met Cederroth Snogg Soft Blue foam pleister. Bevat geen latex en kleeft aan zichzelf, niet aan huid, haar of kleding. 

€ 9,35
Inclusief belasting
Op voorraad

In 1 - 2 werkdagen geleverd
  Veilig betalen

Betalingen worden 100% beveiligd verwerkt

  Op werkdagen vóór 17:00 besteld

Volgende dag geleverd

 

Gratis retourneren

Cederroth - Snogg Soft Blue

Innovatieve wondpleister of beschermpleister. Cederroth - Snogg soft pleister kleeft niet aan huid, haar, wond of kleding. Dus het verwijderen of verversen kan zonder problemen en pijnloos gedaan worden.

Makkelijk te scheuren of knippen en te vormen, dus ideaal als wondbedekking op "moeilijke" plekken, Zoals vingers en tenen. Dankzij de snelle inzetbaarheid van dit verbandmiddel, kan je zeer snel een wond bedekken en verklein je de kans op infectie en ontsteking. Wanneer je een iets grotere wond moet bedekken, kan je een propje maken van dit foam verband en dit op de eerste laag leggen. door de adhesieve werking zal dit propje of rolletje keurig op zijn plek blijven. Als je dan een volgende laag Cederroth schuimverband rond de wond zwachtelt, geef je hierdoor wat extra druk, precies waar je die druk wilt geven. 

De pleister kan dienen als wondpleister, beschermpleister of als verband. Het verband kleeft aan zichzelf. Ook in het water. Dus de pleister laat niet los als deze nat wordt.

Cederroth - Snogg Soft Blue is niet detecteerbaar. Maar door de opvallende blauwe kleur prima geschikt om te gebruiken in bijvoorbeeld horeca gelegenheden of voedingsindustrie.

 

Highlights van Cederroth - Snogg Soft Blue

  • Latexvrij
  • Ademend
  • Geschikt voor fixatie (bijvoorbeeld gaasjes, of een infuus)
  • Hecht niet aan huid, haar of wond
  • Geen klemmen of spelden nodig
  • Kneedbaar en zelfklevend
Snogg
20 Items

Specifieke referenties

ean13
7034950123444

Je bent misschien ook geïnteresseerd in