BHV herhaling in 4 uur

Ben je ook weer aan de jaarlijkse Bhv herhaling toe? En kijk je er ook weer met frisse tegenzin naar uit? Doe het in 4 uur en steek er nog iets van op ook. 

€ 111,32
Incl. Btw
Laatste items in voorraad

  • Uw gegevens zijn en blijven veilig! Uw gegevens zijn en blijven veilig!
  • Snel en goed verpakt verzonden Snel en goed verpakt verzonden
  • Gratis retour sturen als een artikel tegenvalt Gratis retour sturen als een artikel tegenvalt

BHV herhaling in 4 uur

Vind jij die Bhv herhaling ook altijd zo saai en lang? Laat ons je Bhv herhaling verzorgen. In 4 uren tijd gaan we de belangrijkste onderwerpen langs uit het BHV boek en oefen je de levensreddende handelingen. 

De instructeurs zijn allemaal zeer enthousiaste en levendige trainers, met een gezonde portie humor. Hierdoor voelt de herhalingscursus absoluut niet als een verplicht nummer. 

We zorgen ieder jaar voor een aantal veranderende onderwerpen, waardoor je op alle fronten je kennis en vaardigheden behoud en zelfs uitbreidt. Zeker als je wat langer klant bij ons blijft.

Het grote voordeel van een halve dag herhaling is natuurlijk dat je de rest van de dag inzetbaar bent voor je werkgever. Of, wat heel veel mensen doen, een half dagje vrij nemen, zodat je na de cursus dingen voor jezelf kan doen. 

Op dit moment hebben we nog geen open inschrijving data en locaties. Dit met het oog op de corona pandemie en de Lockdown.
We verzorgen wel met alle plezier de BHV herhaling op locatie. Neem daarvoor gerust contact met ons op. 

Voordelen van de BHV herhaling in 4 uur:

  • Geen saaie dag
  • In slechts 4 uur weer up-to-date
  • Enthosuiaste instructeurs
  • Jaarlijks wisselend programma
Fabex
2 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in