SafeCard Tekenkaart

Snel, gemakkelijk en veilig een teek verwijderen. Met de Safecard tekenkaart is het een kleine moeite, Zelfs makkelijker dan een tekentang of tekenpincet. Dankzij het creditcard formaat kan je deze teken verwijderkaart altijd op zak hebben.

€ 1,90
Inclusief belasting
Op voorraad

Geleverd in 1 - 2 werkdagen
  Veilig betalen

Betalingen worden 100% beveiligd verwerkt

  Op werkdagen vóór 17:00 besteld

Volgende dag geleverd

 

Gratis retourneren

SafeCard Tekenkaart

Door een teek snel van de huid te verwijderen, kan je besmetting met de Borellia bacterie voorkomen en daarmee de ziekte van Lyme.

Vergeet de oude methoden met tekentang of tekenpincet, om een teek te verwijderen. Gebruik deze teken verwijderkaart. Dankzij het handige creditcard formaat, heb je altijd een veilig middel om een teek te verwijderen bij je. 

Deze nieuwe manier van teken verwijderen, kan een hoop ellende voorkomen. Zonder problemen, snel en eenvoudig een teek of bijenangel verwijderen.

Met deze superhandige tekenkaart wordt een teek zonder geweld of gevaar verwijderd. Je schuift de teek er simpel, met een rustige en glijdende beweging af. Op deze manier wordt kans op de overdracht van gevaarlijke bacteriën beperkt.

De Tekenkaart is zo gevormd dat hij overal, bij mens en dier, toegepast kan worden. De kaart is zo groot als een creditkaart en kan dus makkelijk in de portemonnee bewaard en meegenomen worden.

Highlights van de Safecard Tekenkaart:

  • Neemt weinig ruimte in, door het creditcard formaat
  • Een teek is gemakkelijk en veilig te verwijderen
  • Vermindert de kans op ziekte van Lyme
  • Ook geschikt voor bijenangels
  • Geen speciale tekentang meer nodig

 

 

7 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in