Care Plus anti insect spray 40% Deet

Care Plus anti insect spray 40% Deet

Anti insecten spray met 40% Deet. Hiermee bescherm je jezelf tegen muggen, vliegen en teken. Voorkom jeuk of zelfs ziektes door beten van insecten.

€ 10,99
Inclusief belasting
Op voorraad

In 1 - 2 werkdagen geleverd
  Veilig betalen

Betalingen worden 100% beveiligd verwerkt

  Op werkdagen vóór 17:00 besteld

Volgende dag geleverd

 

Gratis retourneren

Care Plus anti insect spray 40% Deet

Iedereen kent de jeuk en irritatie van muggenbeten en muggensteken. Dankzij Deet, blijven muggen en vliegen op afstand en loop je veel minder kans om gestoken of gebeten te worden. De Care Plus anti insect spray werkt niet alleen afwerend op West Europese muggen, maar ook tegen Diverse tropische en sub-tropische muggen. Zo ben je dus automatisch ook beschermd tegen muggen die ernstige ziektes over brengen. 

Een ander voordeel van Care Plus anti insect spray met 40% Deet, is dat vliegen, dazen, mijten en teken ook een hekel hebben aan de stof en dus op afstand zullen blijven.

Hoe gebruik je Care Plus anti insect spray 40% Deet?

Eenvoudig op de blote huid sprayen. Uitsmeren is niet nodig, maar kan prima om ook net onder de randen van kledingstukken beschermd te zijn. De lotion wordt snel opgenomen door de huid, dus je houdt geen kleverig gevoel over aan het middel. De lotion beschermd zo'n 8 uren tegen muggen en ca. 4 uren tegen teken.

Een flacon Care Plus anti insect spray, bevat 60 ml vloeistof.

40% Deet is geschikt voor personen vanaf 13 jaar.

 

 

Care Plus
8 Items

Specifieke referenties

ean13
8714024329055