Oogspoelstation met 2 Oogspoelflessen
M-Safe Oogspoelfles
Oogspoelstation met 2 Oogspoelflessen
M-Safe Oogspoelfles

Oogspoelstation met 2 Oogspoelflessen

Compleet oogspoelstation, met 2 flessen oogspoelmiddel. Deze oogspoelset is voorzien van doorzichtige kunststof kap. Zo blijft de oogspoelfles beschermd tegen stof en vuil.

€ 53,40
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad

In 1 - 2 werkdagen geleverd
  Veilig betalen

Betalingen worden 100% beveiligd verwerkt

  Op werkdagen vóór 17:00 besteld

Volgende dag geleverd

 

Gratis retourneren

Oogspoelstation met 2 Oogspoelflessen

2 Flessen oogspoelmiddel. in een prachtig vormgegeven oogspoelstation. Iedere fles bevat 500 ml. Natrium-Chloride oplossing 0,9%. Deze oplossing is vooral zeer geschikt voor het wegspoelen van chemicaliën, stof en vuil uit een oog.

Iedere fles bevat een speciaal gevormd oogbad, welke helpt om het oog open te houden tijdens het spoelen. Hierdoor wordt effectiever gespoeld. 

Het oogspoelstation bevat 2 flessen oogspoelmiddel om veilig en effectief een oog te spoelen. Ook is er een spiegel aan het de oogspoelstation bevestigd. De wandplaat is voorzien van een doorzichtige, kunststof kap. hierdoor is de inhoud beschermd tegen vuil en stof. Zo blijven de flessen schoon en spoel je veilig.

Hang een oogspoelstation altijd in het zicht, op een opvallende plaats. Zo kan iedereen snel de oogspoeling vinden en dus snel een oog spoelen. Door snel te spoelen, kan je oogschade voorkomen.

M-Safe
4 Items

Specifieke referenties

ean13
8718249064548

Je bent misschien ook geïnteresseerd in