Burncare Brandwondenkompres verpakt
Burncare brandwondenkompes. Toepassing
Burncare Brandwondenkompres verpakt
Burncare brandwondenkompes. Toepassing

Burncare brandwondenkompres 5x5cm

Burncare brandwondenkompressen zijn speciaal ontwikkeld om brandwonden te behandelen wanneer er geen water in de buurt is.

Door zijn compacte en flexibele verpakking neemt je hem gemakkelijk mee op reis of voeg je het kompres gemakkelijk toe aan de EHBO verbanddoos of BHV koffer.

€ 3,25
Incl. Btw
Op voorraad

In 1 - 2 werkdagen geleverd
  • Uw gegevens zijn en blijven veilig! Uw gegevens zijn en blijven veilig!
  • Snel en goed verpakt verzonden Snel en goed verpakt verzonden
  • Gratis retour sturen als een artikel tegenvalt Gratis retour sturen als een artikel tegenvalt

Burncare brandwondenkompres 5x5cm

Burncare brandwondenkompres is een steriel kompres welke doordrenkt is met hydrogel. Het kompres kleeft niet aan de brandwond en door de hydrogel zal meteen bij het aanbrengen een koelende en pijn verzachtende werking optreden. Dus bij gebruik, direct resultaat. Dankzij de compacte verpakking past dit brandwondenkompres makkelijk in de verbandtrommel.

Burncare producten zijn speciaal ontwikkeld om brandwonden te behandelen wanneer er geen water in de buurt is. Uiteraard is het ook geen probleem om na het koelen met lauw leidingwater een Burncare kompres aan te brengen. Zo gaat het koelen door, tijdens transport naar een arts. Koelen voorkomt dat de inwerkende hitte verder het lichaam in trekt en zo meer schade veroorzaakt.

 

Burncare brandwondenkompres is ook leverbaar in de maten:

BurnCare
10 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in