Burncare Brandwondenkompres verpakt
Burncare brandwondenkompes. Toepassing
Burncare Brandwondenkompres verpakt
Burncare brandwondenkompes. Toepassing

Burncare brandwondenkompres 10x10cm

Burncare brandwondenkompressen zijn speciaal ontwikkeld om brandwonden te behandelen wanneer er geen water in de buurt is.

Door zijn compacte en flexibele verpakking neemt je hem gemakkelijk mee op reis of voeg je het kompres gemakkelijk toe aan de EHBO verbanddoos of BHV koffer.

€ 2,95
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad

In 1 - 2 werkdagen geleverd
  Veilig betalen

Betalingen worden 100% beveiligd verwerkt

  Op werkdagen vóór 17:00 besteld

Volgende dag geleverd

 

Gratis retourneren

Burncare brandwondenkompres 10x10cm

Burncare brandwondenkompres is een steriel kompres welke doordrenkt is met hydrogel. Het kompres kleeft niet aan de brandwond en door de hydrogel zal meteen bij het aanbrengen een koelende en pijn verzachtende werking optreden. Dus bij gebruik, direct resultaat. Dankzij de compacte verpakking past dit brandwondenkompres makkelijk in de verbandtrommel.

Burncare producten zijn speciaal ontwikkeld om brandwonden te behandelen wanneer er geen water in de buurt is. Uiteraard is het ook geen probleem om na het koelen met lauw leidingwater, een Burncare kompres aan te brengen. Zo gaat het koelen door, tijdens transport naar een arts. Koelen voorkomt dat de inwerkende hitte verder het lichaam in trekt en zo meer schade veroorzaakt.

 

Burncare brandwondenkompres is ook leverbaar in de maten:

BurnCare
3 Items

Specifieke referenties

ean13
6958868720407

Je bent misschien ook geïnteresseerd in