BHV-basiscursus

Uitgebreide EHBO cursus

Uit recent onderzoek is gebleken dat Nederland ver achter loopt in Europa, veel landen hebben de EHBO cursus al verplicht. In Nederland is voor veel mensen de drempel te hoog of vind men de cursus te duur, terwijl veel zorgverzekeraars een deel van de kosten vergoeden.

Fabex probeert meer mensen te laten helpen bij een calamiteit, door op een betaalbare en heldere manier EHBO cursussen te verzorgen. Wij verzorgen EHBO cursussen volgens de richtlijnen van het Rode Kruis. U kunt kiezen uit een uitgebreide EHBO cursus en een basis EHBO cursus. Deze cursussen leveren u (bij goed gevolg) een Europees erkend EHBO certificaat van het Rode Kruis op. In de uitgebreide- én de basis EHBO cursus zit een reanimatie cursus verweven. Dus u hoeft geen aparte reanimatie/AED cursus te volgen.

Ook bestaat er de mogelijkheid om een snelcursus te volgen. Hierin leert u te handelen bij de 7 meest voorkomende letsels. Deze snelcursus kunt u zelfs voor een deel thuis, via internet volgen, waarna u in 2 uren de praktijk handelingen leert. Voor deze snelcursus ontvangt u echter geen Europees erkend certificaat, maar een “Nederlands Rode Kruis Cerificaat snelcursus EHBO”.

Waar kunt u de uitgebreide EHBO cursus volgen?

De cursussen worden op diverse locaties door geheel Nederland aangeboden en natuurlijk kunnen we bij uw bedrijf of organisatie ook in-company een cursus organiseren. Uiteraard is er veel meer mogelijk. Bijvoorbeeld een cursus of workshop op maat, specifiek gericht op uw bedrijf of instelling. Wilt u hier meer over weten? vul dan het contact formulier in. Dan nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Gratis retourneren

Binnen 14 dagen. Niet goed, geld terug.

Versleuteld betalen

100% veilig via Mollie-pay

Lage verzendkosten

NL: €5,95 B:€8,50. Vanaf €99,00 altijd gratis verzonden

Volg een BHV cursus

Dan ben je altijd voorbereid

De waardering van fabex.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 90 reviews.