Filteren op
Prijs
Fabrikanten
Filter

Gehoorbescherming

Is gehoorbescherming verplicht?

Niet altijd, maar als de geluidsdruk 80 decibel (Db) is, loop je al kans gehoorschade op te lopen. Een werkgever is verplicht om bij een geluidsdruk van 80 Db. oorkappen of oordopjes beschikbaar te stellen. Bij een geluid van 85 Decibel, ben je verplicht om gehoorbescherming te gebruiken.

Ter indicatie: wanneer je op ca. 1 meter afstand van iemand anders staat en je moetje stem verheffen om jezelf verstaanbaar te maken, is de geluidsruk waarschijnlijk al meer dan 80 Db.

Gehoorbescherming, omdat gehoorschade meestal definitief is.

Met goede bescherming tegen (te) veel geluid, kan je gehoorschade voorkomen. Problemen met het gehoor, zijn meestal definitief. Doofheid, een doorlopende piep in het oor, bromtonen en dergelijke problemen, gaan vaak nooit meer weg. Maar erger kan ook, langdurige blootstelling aan geluid kan ook zorgen voor concentratie verlies of zelfs een verhoogde bloeddruk.

Bescherm je zelf, bescherm je oren! Bij Fabex kan je een breed assortiment aan oordopjes en oorkappen kopen. We hebben diverse merken: Uvex, 3M Peltor, M-Safe en MSA.  

Vind je niet wat je zoekt, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Voorkom blijvende gehoorschade. Koop goede gehoorbescherming. Fabex.nl

Er zijn 22 producten.

Item 1-12 van 22 in totaal item(s)
Item 1-12 van 22 in totaal item(s)