S-CapePod Evacuatiedoek
S-CapePod Evacuatiedoek van bed
S-CapePod Evacuatiedoek naar trap
S-CapePod Evacuatiedoek
S-CapePod Evacuatiedoek van bed
S-CapePod Evacuatiedoek naar trap

S-CapePod Evacuatiedoek

S-Capepod evacuatiedoek helpt om zeer snel bedlegerige personen te evacueren bij een ontruiming tijdens een calamiteit. Door 1 persoon te bedienen.

€ 157,30
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad

In 1 - 2 werkdagen geleverd
  Veilig betalen

Betalingen worden 100% beveiligd verwerkt

  Op werkdagen vóór 17:00 besteld

Volgende dag geleverd

 

Gratis retourneren

S-CapePod Evacuatiedoek

Het S-Capepod evacuatiedoek gebruik je om snel en veilig bedlegerige mensen te evacueren bij brand of andere calamiteiten, waar snelheid geboden is. 

In noodsituaties is het belangrijk om bedlegerige of minder mobiele mensen snel naar een veilige omgeving kan brengen. Hierbij hebben deze personen hulp nodig. Omdat hulp in dit soort noodsituaties schaars is, is de S-Capepod uitgevonden. Met dit evacuatiedoek kan 1 persoon een patiënt verplaatsen en in veiligheid brengen. Ook bij een verticale ontruiming. 

Standaard ligt de evacuatiedoek onder het matras. Wanneer een alarm gaat, kan een medewerker zeer snel de S-Capepod in gebruik nemen en 3 flappen over de patiënt vouwen. Nu het doek over de patiënt is geplaatst, ligt deze op zijn matras in een veilige "cocon" Door de 3 flappen en hun stevige bevestiging, blijft de cliënt stevig op het matras liggen.

Door de sterke sleeplus, kan de patiënt door één persoon van het bed afgehaald worden en verplaatst. Zelfs over een trap. Hierbij geldt wel het advies om bij zwaardere patiënten, de evacuatie met 2 personen te doen. 

Het evacuatiedoek is behandeld met Anti Bac Sanitized TH27-24. Dit is een Zwitserse technologie, die zorgt voor een antibacteriële werking. Hierdoor is het doek beschermd en bestand tegen veel bekende ziekenhuis bacteriën.

Waarom moet je dit S-Capepod evacuatiedoek kopen?

  • Zeer snel gebruiksklaar
  • Draagcapaciteit ca.120 - 150 kg.
  • Door 1 persoon te gebruiken
  • Zonder drukpunten, onder een matras te plaatsen
  • 100% Polyester
  • Antibacterieel behandeld
  • Vocht doorlatende eigenschappen
  • Brandvertragend (M1 brandnorm)

 

Bekijk hier een video over het gebruik van de S-Capepod evacuatiedoek.

 

S-Capeplus
5 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in