ORS tegen uitdroging. Met fruitsmaak

ORS tegen uitdroging. Met fruitsmaak

10 zakjes O.R.S. met fruitsmaak. Los een zakje op in 200 ml. water en zorg zo voor voldoende vocht, mineralen en lichaamszouten. Ideaal tegen uitdroging van mensen. 

Mogen wij dit middel verkopen? Klik op het logo om bij het CIBG te checken

€ 9,59
Inclusief belasting
Op voorraad

In 1 - 2 werkdagen geleverd
  Veilig betalen

Betalingen worden 100% beveiligd verwerkt

  Op werkdagen vóór 17:00 besteld

Volgende dag geleverd

 

Gratis retourneren

ORS tegen uitdroging. Met fruitsmaak

Uitdroging komt regelmatig voor tijdens en na flinke lichamelijke inspanning. Ook door ziekte kan je lichaam veel vocht verliezen. Denk bijvoorbeeld aan diarree, braken, zweten door koorts, of brandwonden met veel blaren. En soms laten medicijnen het vochtgehalte in het lichaam dalen. 

O.R.S. helpt om het vocht gehalte van je lichaam weer op peil te brengen. Het bevat glucose en lichaams-zouten, waardoor water beter en sneller door het lichaam worden opgenomen. Klaarmaken van ORS is zeer eenvoudig; voor volwassenen en kinderen boven de 20 kg., 1 sachet oplossen in 200 ml. water.
Meng Oral Rehydration Salt niet met andere vloeistoffen of dranken.

  • Kinderen lichter dan 20 kg. Los ook dan 1 sachet op in 200 ml. water en neem dan uit het mengsel ca. 10 milliliter vloeistof en dien dit, om het uur toe.
  • Voor zuigelingen geldt het advies om iedere 2 - 4 minuten een theelepel ORS oplossing toe te dienen. Dit kan dan toegediend worden met een lepeltje of een gesteriliseerd flesje.

Geef de O.R.S. het liefst vóór de voeding, op die manier zal er gemakkelijker van gedronken worden. Na het toedienen van ORS, kan er op de normale manier gevoed worden. 

Los in alle gevallen de O.R.S. altijd op in 200 ml water. Wanneer je overhoud, moet je dit weggooien of volgens het bewaar advies in de bijsluiter bewaren.

Highlights van ORS tegen uitdroging:

  • Granaatappel/sinaasappel smaak
  • Glucose/zout preparaat voor sneller herstel van de vochthuishouding
  • Geschikt voor kinderen en volwassenen
  • Glutenvrij
  • Halal en koosjer
  • 10 Sachets
  • Geen Aspartaam

 

Mogen wij dit middel verkopen? Klik op het logo om bij het CIBG te checken

Care Plus
6 Items

Specifieke referenties

ean13
8714024311012

Je bent misschien ook geïnteresseerd in