Salvequick pleisterdispenser
Salvequick pleisterdispenser

Salvequick pleisterdispenser

Een pleisterdispenser maakt pleisters snel en hygiënisch beschikbaar. En de verbanddoos kan gesloten blijven bij kleine wondjes. Dát scheelt in de keuringskosten.

€ 20,59
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad

In 1 - 2 werkdagen geleverd
  Veilig betalen

Betalingen worden 100% beveiligd verwerkt

  Op werkdagen vóór 17:00 besteld

Volgende dag geleverd

 

Gratis retourneren

Salvequick pleisterdispenser

Met een pleisterautomaat op strategische plekken in je werkplaats of bedrijfsruimte, zorg je dat iedereen snel en hygiënisch een pleister beschikbaar heeft. Zo worden wonden snel en veilig verzorgd.

Deze Salvequick dispenser wordt geleverd met 85 pleisters.

Een wondpleister uit de pleisterdispenser is eenvoudig. Door aan de pleister te trekken, komt deze naar buiten. Één plakzijde is dan meteen vrij. Dit zorgt dat je meteen en met één hand, de pleister kan plakken. Dan het laatste stukje bescherming van de pleister afhalen en de wond is verzorgd. 

Belangrijk voordeel van het meteen vrijkomen van de plakzijde, is dat de pleister meteen gebruikt moet worden. Het (ongewenst) mee naar huis nemen van pleisters is verleden tijd. 

Dankzij het gebruiken van een pleisterautomaat, hoeft de verbandkoffer niet geopend te worden bij kleine wondjes. Dit betekent dat de verzegeling intact is en dat scheelt ontzettend in het controleren en keuren van de verbandkast.

 

Higlights van Slavequick pleisterdispenser

  • Opvallende groene kleur
  • 40 textiel pleisters en 45 PE pleisters meegeleverd
  • Speciale sleutel om de dispenser te openen
  • Formaat: 23 x 12 x 5.5 cm

 

Salvequick
4 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in