Complete oogspoelmiddel set in koffer

Superhandig en compacte oogspoelmiddel set. Inclusief 2 oogkompressen en 2 flessen a 500 ml. oogspoelmiddel. In een koffer en met muurbeugel.

De koffer is van de muur te halen en dus kan je naar het slachtoffer toe om ogen te spoelen. Dit scheelt tijd.

€ 23,30
Incl. Btw
Laatste items in voorraad

In 1 - 2 werkdagen geleverd
  • Uw gegevens zijn en blijven veilig! Uw gegevens zijn en blijven veilig!
  • Snel en goed verpakt verzonden Snel en goed verpakt verzonden
  • Gratis retour sturen als een artikel tegenvalt Gratis retour sturen als een artikel tegenvalt

Complete set oogspoelmiddel in koffer

Zeer complete set oogspoelmiddel. De set bestaat uit 2 flessen oogspoelmiddel en 2 oogkompressen in een draagkoffer. Deze koffer is, met de bijgeleverde wandbeugel, aan de wand te bevestigen. In een noodgeval kan je de hele koffer van de muur trekken en met het gehele oogspoelstation naar een slachtoffer gaan om te voorkomen dat eventueel oogletsel verergert.

Oogletsel levert vaak blijvende schade op voor de patient. Met de juiste hulp kan je deze schade beperken. Snel spoelen met een veilig oogspoelmiddel is hiervoor essentieel. 

Inhoud van de Complete set oogspoelmiddel in koffer

Het oogspoelmiddel in deze set bestaat uit 2 flessen van 500 ml. met een steriele oplossing van 0.9% Natrium in water. Dit betekent dat het oog op een veilige manier gespoeld kan worden. De oogspoelfles heeft geen oogbad, waardoor je snel en gericht kunt spoelen.

De oogkompressen kunnen gebruikt worden om een oog te bedekken bij eventueel letsel. Hierdoor voorkom je dat er bacterieën en ziektekiemen in een oog raken. Zo kan je voorkomen dat een gewond oog ontstoken raakt. 

Door het kleine formaat is deze koffer gemakkelijk mee te nemen. Hierdoor kan je deze set eenvoudig van de werkplaats in, bijvoorbeeld, een bedrijfsauto brengen en weer terug.

 

Reliwash
3 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in