Israelisch Traumazwachtel - 10 x 450 cm

Israelisch Traumazwachtel - 10 x 450 cm

Traumazwachtel, ook wel Emergency bandage genoemd. Hiermee kan je zeer snel en effectief een ernstige bloeding behandelen.

€ 8,60
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad

Geleverd in 2 - 5 werkdagen
  Veilig betalen

Betalingen worden 100% beveiligd verwerkt

  Op werkdagen vóór 17:00 besteld

Volgende dag geleverd

 

Gratis retourneren

Israelisch Traumazwachtel - 10 x 450 cm

Dit Traumaverband kan goed gebruikt worden voor het stoppen van ernstige bloedingen. 
Door de zeer grote rek is het mogelijk om met stevige druk, ernstig bloedverlies te stelpen en dankzij de kunststof beugel kan je vervolgens de bloedtoevoer afknellen.

Dit verbandmiddel is ontworpen voor het Israëlische leger en wordt inmiddels wereldwijd bij erg veel defensie- en politieorganisaties gebruikt, waaronder het Amerikaanse leger.

Wat is dit Traumaverband?

Een zeer rekbaar verband, met een geïntegreerd wondkussen. Dit geïntegreerde kompres heeft een enorm absorptie vermogen en kleeft nauwelijks aan de wond. 
Meteen boven het wondkussen is een kunststof beugel aangebracht, hier kan je de zwachtel door lussen en vervolgens aantrekken. Hierdoor zet je meteen druk op de wond. 

Nu kan je, door het traumazwachtel strak aan te brengen, het hele wond gebied bedekken, waardoor infectie wordt voorkomen. Aan het uiteinde van de zwachtel bevind zich een clip. Hiermee kan je het verband stevig bevestigen. Deze clip is ook te gebruiken als een soort tourniquet.

 

1 Item

Je bent misschien ook geïnteresseerd in