Celox hemostatisch gaaskompres

Celox hemostatisch gaaskompres

Probaat en snel werkend middel om een ernstige bloeding snel te stoppen. Het verbandmateriaal is geïmpregneerd met Celox. Een bloedstollingsmiddel.

€ 57,65
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad

2 - 3 werkdagen
  Veilig betalen

Betalingen worden 100% beveiligd verwerkt

  Op werkdagen vóór 17:00 besteld

Volgende dag geleverd

 

Gratis retourneren

Celox hemostatisch gaaskompres

Dit hemostatisch gaaskompres kan worden gebruikt om een ernstige bloeding te stoppen. Het kompres is geïmpregneerd met Celox. Dankzij deze werkzame stof worden bestanddelen van bloed geactiveerd, waardoor het bloed sneller zal stollen. Hierdoor stopt een ernstige bloeding sneller.

Omdat de Celox geïmpregneerd is in normaal medisch gaas, is het voor iedere hulpverlener geschikt. Diverse Europese professionals gebruiken dit levens reddende, steriele gaas inmiddels.

Bij gebruik is het de bedoeling, dat zo veel mogelijk gaas, zo diep mogelijk in de wond wordt aangebracht, met zoveel mogelijk lagen (muizentrappetjes). Dit noemt men opstoppen van de wond. Tijdens het opstoppen is het de bedoeling dat je het gaas stevig in de wond drukt en zeker drie minuten de druk er op houdt. Zo creëer je een constante druk op de wond en zal een stabiel stolsel worden opgebouwd. 

Highlights van Celox hemostatisch gaaskompres:

  • Lengte ca. 3 m x 7.6 cm
  • Z gevouwen, dus makkelijk in te brengen
  • Makkelijk te scheuren/knippen 
  • Levensreddend
HEKA
1 Item

Specifieke referenties

ean13
5060206630239

Je bent misschien ook geïnteresseerd in