X-Sense rookmelder WIFI
X-Sense rookmelder WIFI

X-Sense rookmelder WIFI

Slimme rookmelder die is te koppelen aan je WIFI netwerk. Wanneer de rookmelder afgaat, ontvang je direct een pushbericht op je telefoon. Met vervangbare lithiumbatterij.

€ 33,50
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad

Geleverd in 2- 5 werkdagen
  Veilig betalen

Betalingen worden 100% beveiligd verwerkt

  Op werkdagen vóór 17:00 besteld

Volgende dag geleverd

 

Gratis retourneren

X-Sense rookmelder WIFI

Mooi vormgegeven, slimme rookmelder die je kan toevoegen aan je WIFI netwerk. Als de melder afgaat, ontvang je meteen een pushbericht op je telefoon.

De X-Sense rookmelder WIFI werkt met het Tuya Smart Home systeem (Gratis voor Android en Apple gebruikers). Via WIFI maakt de detector contact met het internet en via je smartphone kan je de melder controleren en uitschakelen. Wanneer de rookmelder alarm geeft, ontvang je meteen een push bericht op je smartphone.

Periodiek doet de melder een zelftest. Hiermee controleert de melder of WIFI en batterij nog in orde zijn. 

Let op, deze rookmelder is niet koppelbaar aan andere rookmelders. Er wordt alleen gekoppeld met een WIFI netwerk. Voor onderling koppelbare rookmelders klik je hier.

 

Rookmelder met vervangbare batterij

De X-Sense rookmelder WIFI heeft een vervangbare lithium batterij, die ongeveer 2 jaar meegaat. Als je de rookmelder gebruikt voor camper, caravan of boot, kan je dus de batterij verwijderen als je niet onderweg bent en weer plaatsen als je onderweg gaat. 

Dankzij het compacte model is deze rookmelder zeer geschikt voor gebruik "in het zicht" de doorsnede is slechts 78 mm en de hoogte maar 48 mm. Hierdoor springt de melder minder in het oog. En omdat het model er zeer eigentijds en professioneel uit ziet, misstaat de rookmelder niet op zichtlocaties. 

 

Waarom zou je de X-Sens rookmelder WIFI kopen?

  • Modern en compact design
  • Vervangbare batterij
  • Koppelbaar aan WIFI netwerk
  • Gekeurd door TÜV en voeldoet aan EN14604
  •  85 Db alarm signaal (op drie meter afstand)
  • Geleverd met bevestigingsmateriaal en bodemplaat
2 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in