Koppelbare rookmelder
Koppelbare rookmelder

Koppelbare rookmelder

Losse rookmelder die is te koppelen met andere X-sense koppelbare rookmelders en koolmonoxidemelders. Compact formaat en modern design. Maak je huis mooi veilig.

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 28,15 Tot € 5,39
6 € 26,36 Tot € 21,56
€ 29,95
Inclusief belasting
Op voorraad

In 1 - 2 werkdagen geleverd
  Veilig betalen

Betalingen worden 100% beveiligd verwerkt

  Op werkdagen vóór 17:00 besteld

Volgende dag geleverd

 

Gratis retourneren

Koppelbare rookmelder

Met deze fraai vormgegeven rookmelder maak je je huis op een mooie manier, een stuk veiliger. De melder is koppelbaar met meerdere rookmelders van het merk X-Sense.

Je kan tot maar liefst 24 rookmelders koppelen in een netwerk. Wanneer één rookmelder rook detecteert, zullen alle melders alarm slaan. Je wordt dus overal in huis gewaarschuwd bij brand. Wat een slim idee kan zijn, is dat je samen met buren een aantal van deze rookmelders aanschaft en ze koppelt in één netwerk. Hierdoor wordt je ook gealarmeerd wanneer er brand is bij de buren. Zo kan je altijd op tijd, met  je gezin, vluchten bij een noodsituatie. 

De koppelbare rookmelder is voorzien van een lithium batterij, die verzegeld en dus niet vervangbaar is. De batterij gaat ca. 10 jaar mee, wat ook de levensduur van een fotocel in de melder is. Het is altijd verstandig om iedere rookmelder elke 10 jaar te vervangen.

Deze koppelbare rookmelder voldoet aan de EN14604 standaard. 

Wil je meteen ook een koppelbare koolmonoxidemelder aanschaffen? Klik hier om een (aan deze rookmelder) koppelbare CO melder te kopen.

Wanneer je meer wilt weten over rookmelders, lees dan ons bericht in de kennisbank.

5 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in