Veiligheidshesje Bezoeker
Veiligheidshesje Bezoeker
Veiligheidshesje Bezoeker
Veiligheidshesje Bezoeker

Veiligheidshesje Bezoeker

Opvallend groen veiligheidshesje, met reflecterende banen voor- en achter. Achterop het bezoekershesje staat duidelijk, met witte letters, de tekst "bezoeker".

€ 12,99
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad

In 1 - 2 werkdagen geleverd
  Veilig betalen

Betalingen worden 100% beveiligd verwerkt

  Op werkdagen vóór 17:00 besteld

Volgende dag geleverd

 

Gratis retourneren

Veiligheidshesje Bezoeker

Wanneer je als bedrijf regelmatig bezoekers over de vloer hebt, is het veilig om de bezoekers een veiligheidshesje te laten dragen. Bij een calamiteit kan je hierdoor de bezoekers beter herkennen en begeleiden naar een veilige plek. Dankzij het veiligheidsvest "bezoeker" worden bezoekers die een gebied betreden welke niet is toegestaan, of zelfs onveilig is voor bezoekers. 

Uiteraard valt een bezoekers-veiligheidshesje ook op, waardoor bezoekers minder kans lopen om over het hoofd te worden gezien.

Wanneer je voor je werk regelmatig bij bedrijven op bezoek komt, kan het ook prettig zijn als je je eigen veiligheidshesje Bezoeker bij je hebt. Je hoeft dan niet een hesje te dragen die al door vele anderen zijn gedragen.

Ons bezoekershesje is opvallend groen gekleurd, met twee verticale en twee horizontale banen. De reflectiestrepen zijn aan voor- en achterzijde aangebracht. Op de achterzijde, staat met witte letters,  de tekst "bezoeker".

De klittenbandsluiting aan de voorzijde, zorgt voor gemakkelijk aan en uit trekken.

Maat XL.

 

5 Items

Specifieke referenties

ean13
7445903333337

Je bent misschien ook geïnteresseerd in