Beademingsmasker Pocketmask

Bescherm je jezelf tijdens mond op mond beademingen bij een reanimatie.  Met een beademingsmasker, vergroot je de afstand tot het gezicht van een patiënt. Hierdoor verhoog je de hygiëne en wordt reanimeren veiliger.

€ 4,99
Incl. Btw
Helaas is dit artikel niet meer leverbaar

  • Uw gegevens zijn en blijven veilig! Uw gegevens zijn en blijven veilig!
  • Snel en goed verpakt verzonden Snel en goed verpakt verzonden
  • Gratis retour sturen als een artikel tegenvalt Gratis retour sturen als een artikel tegenvalt

Beademingsmasker Pocketmask

Met dit beademingsmasker, bescherm je jezelf wanneer je mond op mond beademingen toepast, tijdens een reanimatie.  Dankzij het gebruik van dit beademingsmasker is de afstand tussen slachtoffer en hulpverlener groter. Dus wordt de hygiëne verhoogt en de drempel om te beademen verkleind.

Het masker is voorzien van een elastiek, hierdoor verschuift het vrijwel niet en blijft het goed zitten. Je hoeft dus niet telkens opnieuw het masker te plaatsen.  Ook is er een mogelijkheid om zuurstof aan te sluiten. Het geheel wordt geleverd in een stevige, rode, hardplastic box.

Het filter waardoor u beademt is voorzien van een 1 weg ventiel, met een uitstroomopening naar de zijkant. Hierdoor komt terugstromende lucht minder makkelijk bij de hulpverlener. Het filter is gemakkelijk uit te nemen en dus is het niet nodig om het hele masker te vervangen na een reanimatie. Eenvoudig het filter vervangen is voldoende.

Fabex

Je bent misschien ook geïnteresseerd in