Verzendkosten en levertijd

Wij doen altijd ons best uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Bij ieder artikel staat de verwachtte levertijd. In veel gevallen heeft u, wanneer er vóór 13:00 besteld wordt, binnen 24 uur uw bestelling in huis. Echter, er zijn een aantal artikelen die in een ander magazijn opgeslagen zijn. vanuit dit magazijn is de verwerkingstijd iets langer. Dit staat aangegeven bij de artikelen in de webshop. Wanneer u een bestelling doet waar twee verschillende levertijden aan de orde zouden zijn, houden we ons het recht voor hier de langste verzendtijd aan te houden, om de kosten een beetje binnen de perken te houden en daardoor u zo laag mogelijke verzendkosten te berekenen. Heeft u een bestelling dringend nodig, neem dan even contact met ons op. Dan bedenken we, samen met u, een oplossing.

Mochten wij deze levertijd niet na kunnen komen, dan brengen wij u hier natuurlijk van op de hoogte.

Voor leveringen naar België is de levertijd 2 a 3 werkdagen. Dit is een logistiek probleem waar we aan werken. Mocht u een zending naar België toch de volgende dag geleverd wilt hebben, kunnen we, in overleg, een spoedzending regelen. Neem hiervoor contact met ons op.

Fabex kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor een levering die later geleverd wordt dan gepland. Uiteraard mag u de te laat geleverde bestelling kosteloos retourneren. Bekijk daarvoor ons retourbeleid.

De vermelde prijzen op Fabex.nl zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 5,95 voor bestellingen onder de € 99,- (incl. Btw)
Gratis voor bestellingen vanaf € 99,- (incl. Btw)

€ 8,95 voor bestellingen naar België.
Boven €99,00 is verzenden ook naar België gratis.

Uiteraard zijn ook wij afhankelijk van vervoerders. Mochten er bij de vervoerders problemen zijn door drukte of storingen, kan de levertijd uitlopen. U kunt dit checken door de Track en Trace link in uw bevestigingsmail te klikken. Bij grote vertragingen of storingen in het verzendproces, zullen we u uiteraard op de hoogte houden.