Verzendkosten en levertijd

Wij doen altijd ons best uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 5,75 voor bestellingen onder de € 65,- (incl.Btw)
Gratis voor bestellingen vanaf € 65,- (incl. Btw)

Bestellingen worden over het algemeen binnen 1-3 werkdagen bij u bezorgd. Helaas kunnen wij het moment van levering niet garanderen, omdat wij daarvoor afhankelijk zijn van de bezorgdienst. Uiteraard doen we altijd ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk op het door u opgegeven bezorgadres te krijgen.

Mochten er artikelen uit één bestelling niet voorradig zijn, dan zullen deze bij ons in backorder blijven staan. Zodra deze artikelen weer op voorraad zijn worden ze vrij van verzendkosten na geleverd. We zullen hierover altijd contact met u opnemen.