Verzendkosten en levertijd

Wij doen altijd ons best uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 21:00 worden gedaan, Worden dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent dat u binnen 24 uur uw bestelling in huis heeft. Echter, er zijn een aantal artikelen die in een ander magazijn opgeslagen zijn. voor deze artikelen is in de regel de uiterste besteltijd 14:00. Dit staat bij de betreffende artikelen aangegeven. Wanneer u een artikel besteld met een uiterste besteltijd van 14:00 én een bestelling die we tot 21:00 kunnen verwerken, zal de levertijd van het artikel die tot 21:00 besteld kan worden vertraagd worden. Dit, om de kosten een beetje binnen de perken te houden en daarmee kunnen we de verzendkosten voor u ook zo laag mogelijk kunnen blijven.

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij deze levertijd niet na kunnen komen, dan brengen wij u hier natuurlijk van op de hoogte.

Voor leveringen naar België is de levertijd 1 a 2 werkdagen. Dit is een logistiek probleem waar we aan werken. Mocht u een zending naar België toch de volgende dag geleverd wilt hebben, kunnen we, in overleg, een spoedzending regelen. Neem hiervoor contact met ons op.

Fabex kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor een levering die later geleverd wordt dan gepland. Uiteraard mag u de te laat geleverde bestelling kosteloos retourneren. Bekijk daarvoor ons retourbeleid.

De vermelde prijzen op Fabex.nl zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 5,95 voor bestellingen onder de € 99,- (incl. Btw)
Gratis voor bestellingen vanaf € 99,- (incl. Btw)

Uiteraard zijn ook wij afhankelijk van vervoerders. Mochten er bij de vervoerders problemen zijn door drukte of storingen, kan de levertijd uitlopen. U kunt dit checken door de Track en Trace link in uw bevestigingsmail te klikken. Bij grote vertragingen of storingen in het verzendproces, zullen we u uiteraard op de hoogte houden.