Basis EHBO Cursus

Over Fabex:

Mijn naam is Leo Faber. Na 24 jaar lang in de transport te hebben gewerkt, begon ik me te vervelen. Al in mijn jeugd was ik geïnteresseerd in EHBO. Jaren heb ik mijn EHBO diploma geldig kunnen houden. Ook ging ik mee als eerste hulpverlener naar evenementen, in het begin voornamelijk de avond vierdaagse :). Later met een aantal collega’s naar de grotere evenementen, met meerdere slachtoffers en gecompliceerdere hulpverleningen.

Na een aantal jaren kwam de mogelijkheid om instructeur te worden op mijn pad. Dus ben ik begonnen met EHBO lessen verzorgen. Al snel kwamen daar BHV en VCA cursussen bij, omdat in veel gevallen deze cursussen veel met elkaar te maken hebben.

Het bedrijf Fabex:

In het begin heette het bedrijf HV Training (Hulpverlening en Veiligheid). Maar er kwamen meer en  meer opdrachten en verzoeken waarin klanten advies vroegen, of materialen wilden aanschaffen. Dit werd dusdanig veel en vaak gevraagd dat ik vond dat HV Training niet meer de juiste naam van het bedrijf was. En zo werd Fabex geboren.

Wat doet Fabex?

Uiteraard verzorgen we nog steeds trainingen en opleidingen op het gebied van hulpverlening en veiligheid. Maar we zijn ook goed in het geven van advies met betrekking tot hulpverlening en veiligheid. We adviseren over AED’s, welke verbandmiddelen er in een verbandkoffer horen, waar horen de blus- en verbandmiddelen te hangen etc. etc.

Ook doen we aan “ontzorgen”: u wilt én uw BHV’ers gecertificeerd houden, én uw verbandkoffers op orde, én de blusmiddelen gecontroleerd hebben? Wij regelen het!  U wilt één factuur voor alle materialen en middelen die nodig zijn om uw organisatie volgens de regels te laten werken? Fabex regelt het.

En last but not least, Via deze website, Fabex.nl, verkopen we kwaliteitsartikelen om de veiligheid thuis en op het werk te vergroten en op de juiste manier hulp te verlenen wanneer zich een calamiteit voordoet.

Door ons uitgebreide netwerk, leveren we echt alles, ook voor zorgcentra of (tand)artsenpraktijken. Mocht u bepaalde artikelen niet tegenkomen in onze webshop, dan hebben we het wel. Of we kunnen het voor u bestellen.  Neem dan even contact op via het contactformulier, of bel: 085 001 3239.  Dan helpen we u uiteraard graag verder!

De contactgegevens van Fabex hieronder op een rijtje:

  • De Zwaai 43
  • 9202TK  Drachten
  • 085 001 3239
  • info@fabex.nl
  • KvKnr. 56495730
  • Btwnr. NL106731774B01
  • iban: NL40 INGB 0007 9235 21

 

Maar €5,95 verzendkosten

Géén verzendkosten vanaf € 65,00

Nu ook achteraf betalen

Veilig en vertrouwd

Eén aanspreekpunt:

Totaalleverancier voor hulpverlening en veiligheid

Trainingen en cursussen

Volgens officiële richtlijnen

De waardering van fabex.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 47 reviews.