Basis EHBO Cursus

Over Fabex:

In 2011 ben ik, Leo Faber, gestart met HV Training. Eerst als hobby, later werd dit een bedrijf waarin trainingen en opleidingen verzorgd werden op het gebied van hulpverlening en veiligheid. De hobby EHBO begon al in mijn kindertijd, als lid van een ehbo-vereniging. Mee als eerste hulpverlener naar evenementen, toen voornamelijk de avond vierdaagse, later met een aantal collega’s naar de grotere evenementen, met meerdere slachtoffers en gecompliceerdere hulpverleningen.

Na een aantal jaren kwam de mogelijkheid om instructeur te worden op mijn pad. Dus ben ik begonnen met EHBO lessen verzorgen. Uiteraard kwam daar BHV en VCA bij, die drie cursussen zijn immers nauw met elkaar verbonden.

 

Het bedrijf Fabex:

Al vrij snel begon HV Training te groeien, er kwamen klanten en cursisten bij, maar ook meer opdrachten en verzoeken waarin klanten advies vroegen, of materialen wilden aanschaffen. Dit werd dusdanig veel en vaak gevraagd dat ik vond dat HV Training niet meer de juiste naam van het bedrijf was. En zo werd Fabex geboren.

 

Wat doet Fabex?

Uiteraard verzorgen we nog steeds trainingen en opleidingen op het gebied van hulpverlening en veiligheid. Maar we zijn ook goed in het geven van advies met betrekking tot hulpverlening en veiligheid. We adviseren over AED’s, welke verbandmiddelen er in een verbandkoffer horen, waar horen de blus- en verbandmiddelen te hangen etc. etc.

Ook doen we aan “ontzorgen”: u wilt én uw BHV’ers gecertificeerd houden, én uw verbandkoffers op orde, én de blusmiddelen gecontroleerd hebben? Wij regelen het!  U wilt één factuur voor alle materialen en middelen die nodig zijn om uw organisatie volgens de regels te laten werken? Fabex regelt het.

En last but not least, Via deze website, Fabex.nl, verkopen we kwaliteitsartikelen om de veiligheid thuis en op het werk te vergroten en op de juiste manier hulp te verlenen wanneer zich een calamiteit voordoet.

Door ons uitgebreide netwerk, leveren we echt alles, ook voor zorgcentra of (tand)artsenpraktijken. Hierdoor kan het zijn dat u bepaalde artikelen niet ziet in deze webshop. Neem dan even contact op via het contactformulier, of bel: 085 001 3239.  Dan helpen we u uiteraard graag verder!

De contactgegevens van Fabex hieronder op een rijtje:

  • De Zwaai 43
  • 9202TK  Drachten
  • 085 001 3239
  • info@fabex.nl
  • KvKnr. 56495730
  • Btwnr. NL106731774B01
  • iban: NL40 INGB 0007 9235 21

 

Totaalleverancier

Alles voor hulpverlening en veiligheid

Nu ook achteraf betalen

Nóg veiliger bestellen

One stop shopping

Advies, levering en training

Trainingen en cursussen

Volgens officiële richtlijnen

De waardering van fabex.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 38 reviews.