Basis EHBO Cursus

Over Fabex:

Sinds 2011 houden we ons al bezig met hulpverleningstrainingen. in de begindagen vooral EHBO, maar latere kwamen daar de BHV en VCA trainingen bij. Door onze expertise over veiligheid, werden we steeds vaker gevraagd te adviseren.

Inmiddels is Fabex uitgegroeid tot een totaalleverancier van alles wat te maken heeft met hulpverlening en veiligheid. Vanuit Drachten in Friesland bedienen we diverse klanten door heel Nederland en België.

We verzorgen uw BHV cursus, EHBO diploma en VCA certificaat en diverse, op maat gemaakte, veiligheid- en preventie trainingen. Serieuze onderwerpen behandelen, met zo nu en dan een gepaste kwinkslag. Onze cursisten zijn over het algemeen erg enthousiast over de instructeurs en de lesmaterialen. Dit is te zien aan de score van 8,4 bij Edubookers.com.

Naast de BHV cursussen en dergelijke, adviseren we bedrijven en particulieren over preventieve maatregelen om brand, ongelukken of letsel te voorkomen. Hierbij is te denken aan advies over de plaatsing van brandblussers, welke oogspoelstations moeten waar hangen, waar moet de verbandkoffer geplaatst, zodat de BHV en EHBO hem snel kan gebruiken. Ook kunnen we een plan maken voor de inhoud van de ehbo koffer.

De website Fabex.nl:

Tegenwoordig doe je niet echt mee als je geen website hebt. Dus een website laten bouwen en daar een webshop aan gekoppeld. Vanuit deze webshop verkopen we artikelen die te maken hebben met preventie, hulpverlening en veiligheidsmiddelen. Jammer genoeg ontbreekt het aan de tijd om er heel vaak nieuwe artikelen bij te plaatsen. Dus mocht u iets niet kunnen vinden…. We hebben het! Echt! Stuur een mailtje of bel 085 001 3239.

Door ons uitgebreide netwerk, leveren we ook alles voor zorgcentra of tandartsenpraktijken en dokterspraktijken.

De contactgegevens van Fabex hieronder op een rijtje:

  • De Zwaai 43
  • 9202TK  Drachten
  • 085 001 3239
  • info@fabex.nl
  • KvKnr. 56495730
  • Btwnr. NL106731774B01
  • iban: NL40 INGB 0007 9235 21

 

Gratis retourneren

Binnen 14 dagen. Niet goed, geld terug.

Versleuteld betalen

100% veilig via Mollie-pay

Lage verzendkosten

NL: €5,95 B:€8,50. Vanaf €99,00 altijd gratis verzonden

Volg een BHV cursus

Dan ben je altijd voorbereid

De waardering van fabex.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 125 reviews.
Het is, door de coronacrisis, nog steeds erg druk bij de vervoerders. Helaas kan het daardoor gebeuren dat je pakket iets langer onderweg is.